HR haltuun sinulle sopivalla tavalla

HR Roihulta löydät juuri sinun organisaatiollesi sopivan palvelumallin. Voit ulkoistaa HR:n kokonaan, ostaa projektimuotoisen toteutuksen tai vaihtaa ajatuksia ja näkemyksiä lyhyemmissä sparrauksissa.

Ulkoistettu HR

Ulkoistuksella saat oman HR- asiantuntijan joustavasti käyttöösi sovituksi ajaksi tarpeesi mukaan. Ulkoistuksen avulla vapautat omaa aikaasi liiketoimintasi kehittämiseen tai muuhun kriittiseen ydintekemiseesi ja jätät henkilöstöasioiden hoitamisen ammattilaisen huoleksi. Voit ulkoistaa koko henkilöstöhallinnon tai vastuuttaa siitä vain tietyn osan HR Roihulle. Palvelu voi sisältää sekä strategista tukea että operatiivista tekemistä.

Ulkoistettu HR voi palvella sovitusti myös laajemmin organisaatiotasi, toimien esimerkiksi esimiestenne HR-helpdeskinä tai palkkahallinnon yhteyshenkilönä. Voit ulkoistaa HR:n joko toistaiseksi tai erikseen sovitun ajanjakson ajaksi.

Ulkoistettu HR on sopivin palvelumalli silloin, kun tekemisen sisältö ja määrä vaihtelee, organisaatiosta puuttuu HR-osaamista tai sisäiset olemassa olevat HR-ammattilaiset eivät ehdi tehdä kaikkea tarvittavaa. HR Roihu voi toimia tarvittaessa myös osana johtoryhmää tuoden näkemystä henkilöstöasioiden näkökulmasta strategiseen päätöksentekoon ja auttaen näin liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Sparraus

HR Roihun kanssa yrityksesi avainhenkilöt, omistajat, johto sekä HR-tiimi voivat vaihtaa kokemuksia ja näkemyksiä HR-ammattilaisen kanssa mistä tahansa operatiivisesta tai strategisesta HR-aiheesta. HR Roihulta saat tukea johtoryhmäsi tai HR-tiimisi pöydällä pyöriviin asioihin tai vaikkapa uudistuvaan strategiaan, rakenteiden, prosessien ja järjestelmien kehittämiseen tai tiimisi tavoitteiden saavuttamiseen.

Sparraus on suositeltava tapa hankkia palvelu silloin, kun kaipaat HR-ammattilaista jakamaan ajatuksia ennen päätöksentekoa, strategisia keinoja pohtiessa tai suuntaa etsiessä. Sparraussession kesto sovitaan aiheen ja tarpeen laajuuden mukaan. Tyypillisesti yksittäisen sparraussession kesto on tunnista kokonaiseen päivään. Sparraus voi toimia myös hyvänä aloituksena projektiluonteiselle toteutukselle tai ulkoistetulle HR:lle.

Projektiapu

HR Roihu on tukenasi erilaisissa projektitarpeissa, aina yksittäisen rekrytoinnin hoitamisesta HR-järjestelmäkäyttöönottoon, työnantajakuvan kehittämisprojektista palkitsemismallin rakentamiseen tai HR-raportoinnin rakentamisesta henkilöstöstrategian luomiseen.

Projektiapu on oiva tapa hankkia palvelu silloin, kun sinulla on selkeä, yksittäinen tarve HR-ammattilaiselle. Mm. järjestelmän käyttöönotot, yritysostot, integraatiot ja erilaiset henkilöstösuunnitelmat, tutkimukset, muutostilanteet ja alasajot voidaan toteuttaa projektiluonteisesti.

Projektin kesto saattaa vaihdella päivästä useampaan kuukauteen, riippuen projektin luonteesta ja laajuudesta. Projektimuotoisille toteutuksille ominaista on selkeys ja yllätyksettömyys. Projektille määritetään aina yhdessä asiakkaan kanssa sisältö, tavoitteet, mahdolliset muut resurssit, aikataulu ja seuranta. Tällöin myös projektin kustannukset on budjetoitavissa etukäteen.

HR Roihu syttyy yhteistyöstä

Ota yhteyttä