Autamme yrityksiä navigoimaan kasvun ja muutosten pyörteissä.

Olipa kyseessä sitten uuden suunnan ottaminen tai seuraavan tason saavuttaminen, tuomme pöytään asiantuntemusta, tukea ja tarvittaessa myös rohkeita ratkaisuja. Olemme kumppanisi, kun haluat varmistua siitä, että muutos ei vain tapahdu vaan se vie kohti uutta, tavoiteltua suuntaa.

Kun tilanne vaatii uutta suuntaa tai tuoretta otetta johtamiseen, rohkaisemme irrottamaan vanhoista kaavoista ja löytämään tilalle jotain uutta ja toimivampaa.

Elina HarjuHR-Roihu

Palvelumme kasvu- ja muutostilanteisiin

Organisaatiorakenne ja johtamismallit

Yrityksen organisaatiorakennetta ja johtamismalleja on syytä tarkastella tasaisin väliajoin, jotta ne pysyvät ajantasaisina ja yrityksen tavoitteita tukevina. Me roihulaiset autamme sinua luomaan dynaamisen ja mukautuvan organisaatiorakenteen sekä vahvan ja inspiroivan johtamismallin, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja kehitystä. Kun tilanne vaatii uutta suuntaa tai tuoretta otetta johtamiseen, rohkaisemme irrottamaan vanhoista kaavoista ja löytämään tilalle jotain uutta ja toimivampaa.  

Yrityskaupat ja DD-prosessit

Tiedämme kokemuksesta, että yrityskaupat ovat isoja askelia yrityksen elinkaarella ja niiden onnistuminen vaatii huolellista suunnittelua. Tarjoamme kattavan tuen yrityskauppojen ja due diligence -prosessien läpivientiin ja varmistamme, että myös henkilöstönäkökulma tulee huomioiduksi. Olemme rinnallasi turvaamassa, että siirtymävaihe sujuu mahdollisimman saumattomasti kaikki osapuolet huomioiden.

Muutosneuvottelu

Muutosneuvottelut ovat usein kriittisiä hetkiä yritysten polulla. Me roihulaiset voimme olla tukena ja kanssakulkijoina näissä hetkissä. Varmistamme, että neuvotteluprosessi on sujuva, inhimillinen ja kaikkia osapuolia oikeudenmukaisesti kohteleva. Samalla huolehdimme, että kaikki lain vaatimukset täyttyvät. Varmuus siitä, että asiat hoidetaan oikein, tuo mielenrauhaa ja varmuutta muutoksen keskellä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää HR:stä!