Miksi työntekijöitä kannattaa palkita?

Hyvin toimiva kokonaispalkitseminen on oikeudenmukaista ja se lisää työntekijöiden motivaatiota ja yrityksesi kilpailukykyä. Me roihulaiset tarjoamme apuamme kaikissa palkitsemisen kulmakiviin liittyvissä asioissa, oli kyseessä sitten palkkarakenteen uudistaminen, kokonaispalkitsemisen strategian määrittely, tai yksittäisen henkilöstöedun kilpailutus. Luodaan teille yhdessä palkitsemisen prosessit, jotka tukevat juuri teidän tavoitteitanne.

Palkitsemisen ei aina tarvitse olla aineellista, eikä todellinen motivaatio ja sitoutuminen työpaikalla tule vain rahallisesta korvauksesta.

Elina HarjuHR-Roihu

Palkitsemisen kokonaisuus

Tehokas palkitseminen on paljon enemmän kuin pelkkää palkkaa. Se on kokonaisvaltainen strategia, joka sitouttaa, motivoi ja palkitsee työntekijöitä. Rakentamalla oman näköisen palkitsemisjärjestelmän, joka heijastaa yrityksen arvoja ja tavoitteita, ohjataan ja kannustetaan aina myös parhaaseen suoritukseen.

Henkilöstöedut

Parhaimmillaan henkilöstöedut tukevat yksittäisten työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista edistäen samalla yrityksen kulttuuria ja työnantajakuvaa. Me roihulaiset ymmärrämme, että yrityksen koko ja tarpeet muuttuvat ajan kuluessa, minkä vuoksi etuja on toisinaan tarpeen yhdenmukaistaa. Voimme auttaa teitä myös kilpailuttamaan henkilöstöetujen tarjoajia, varmistaen näin, että saatte parhaan mahdollisen vastineen investoinnillenne.

Tulospalkkaus ja kannustimet

Oikein suunniteltu tulospalkkausjärjestelmä on keskeinen työkalu yrityksen strategisten päämäärien saavuttamisessa. Toimiva tulospalkkaus vastaa liiketoiminnan tarpeita, luo selkeät ja mitattavat tavoitteet suoriutumiselle, vahvistaa työntekijöiden sitoutumista, sekä edistää myös läpinäkyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Toimiva tulospalkkaus- ja kannustinjärjestelmä ei ainoastaan auta yritystä saavuttamaan strategisia tavoitteita, vaan luo myös positiivista ja kannustavaa työympäristöä.

Muu palkitseminen

Palkitsemisen ei aina tarvitse olla aineellista, eikä todellinen motivaatio ja sitoutuminen työpaikalla tule vain rahallisesta korvauksesta. Onnistunut aineettoman palkitsemisen strategia edistää positiivista työkulttuuria ja luo ympäristön, jossa työntekijät kokevat tulevansa arvostetuiksi ja ymmärtävät panoksensa merkityksen. Aineeton palkitseminen ei ole pelkästään kustannustehokas tapa palkita, vaan se on myös strateginen työkalu, joka rakentaa kestävää sitoutumista.

Olipa kyseessä sitten tunnustusohjelmat, kehitysmahdollisuudet, urapolut tai työympäristön yksittäiset parannukset, voimme olla apunanne löytämään juuri teille sopivat keinot. Kun onnistumme luomaan kestävän palkitsemisjärjestelmän, joka lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tuottavuutta, tuemme samalla myös yrityksen tavoitteita ja kasvua ja se jos mikä merkitsee.

Palkkausmalli ja palkkauspolitiikka

Me roihulaiset voimme auttaa läpinäkyvän ja oikeudenmukaisen palkkausmallin rakentamisessa ja määrittelyssä. Onnistunut ja selkeä palkkausmalli ja palkkapolitiikka tukee sekä liiketoiminnan, että työntekijöiden tarpeita. Onnistunut palkkausmalli ja palkkapolitiikka tukevat yrityksen pitkän aikavälin menestystä ja ne pohjautuvat aina myös lainsäädännön vaatimuksiin oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon näkökulmista. Kilpailukykyisen palkkapolitiikan määrittely ei ole aina yksinkertaista. Me tuomme mielellämme asiantuntemuksemme teidän käyttöönne ja siten autamme teitä paitsi houkuttelemaan ja sitouttamaan huippuosaajia, niin myös pitämään heistä kiinni.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää HR:stä!